CrossFit Lapua website


Tervetuloa

CrossFit Lapua

 kotisivuille!


CrossFit perustuu ajatukselle hyvästä fyysisestä kunnosta.
Lajin tarkoitus on luoda urheilijalle kattava yleiskunto ilman fyysisiä heikkouksia.MITÄ ON CROSSFIT?

Koko kroppaa kuormittava, monipuoliseen hyvään kuntoon tähtäävä kunto-ohjelma. CrossFit-harjoittelussa, kuten elämässäkin, voi vastaan tulla mitä vain. CrossFit perustuukin jatkuvasti muuttuviin ärsykkeisiin ja haasteisiin.

Harjoittelun kulmakivinä ovat toiminnalliset moninivelliikkeet, kuten kyykky, maastaveto, rinnalleveto. Harjoituksissamme juostaan, hypitään, uidaan, kannetaan tukkeja – melkein mitä vain! Huippu-urheilija ja sohvaperuna treenaavat samalla ohjelmalla, mutta painot, intensiteetti ja vaikeusaste skaalataan kaikille sopiviksi.

Treenaamme elämää varten, sivutuotteena saat toimivan, vahvan, nopean ja kestävän vartalon! Harjoitukset (WOD) kestävät tunnin ja sisältävät lämmittelyn, voima/taito-osuuden ja päivän treenin. Tunti päättyy loppuverryttelyyn tai lihashuoltoon. CrossFit EI ole kaasu pohjassa painamista tunnin ajan, vaan huolehdimme kaikkien osa-alueiden tasapainoisesta kehittämisestä. Ohjelmointimme noudattaa jo kymmeniä vuosia sitten kehitettyä periodisaatio-menetelmää, jossa eri harjoituskausille luodaan eri tavoitteet. Tätä mallia käyttämällä huolehdimme urheilijoidemme kehityksestä ja terveenä pysymisestä nyt ja tulevaisuudessa!

10 fyysisen kunnon osa-aluetta, joita CrossFit-harjoittelu kehittää

– Kestävyys
– Lihaskestävyys
– Voima
– Liikkuvuus
– Maksimivoima
– Nopeus
– Koordinaatio
– Ketteryys
– Tasapaino
– Liiketarkkuus

ALOITTAMINEN

Harjoittelu meillä alkaa On Ramp -aloituskurssilla, jossa lajin perusliikkeet tulevat tutuiksi.
Vaadimme urheilijoiltamme hyvää tekniikkaa ja laatua harjoittelemisessa.

On Ramp sisältää viisi noin 1,5 h mittaista harjoituskertaa. Jos sinulla on mielestäsi tekniikat hallussa ja treenitaustaa lajista, olet tervetullut maksulliseen näyttötuntiin, jossa voit osoittaa taitosi. Voit myös käydä On Ramp -kurssin yksityisesti 4 kerran kurssilla, jolloin hinta kurssille on 180 €.

Muiden lajien urheilijat voivat käyttää omatoimitreenialuetta koska vain. Ota yhteyttä!

Kun homma on hallussa, tervetuloa treeneihin!

CrossFit sopii kaikille perusterveille kuntoilijoille ja urheilijoille, joilla on vahva palo kehittää itseään ja kuntoaan.

Treenit tehdään 2017 remontoidussa 400 m2 tilassa, joka on varustettu erittäin laadukkailla ELEIKO ja Rogue Fitness -välineillä, joita ovat muun muassa levytangot, kahvakuulat, leuanvetopaikat, voimistelurenkaat. Meillä treenataan kahdentoista henkilön ryhmissä, joten kaikki ovat valmentajan valvovan silmän alla ja saavat henkilökohtaista ohjausta.

Aikataulut 1.4.2019 alkaen

– MA: WOD 17, 18, 19
– TI: EasyWOD 17, WOD 18
– KE: WOD 17 ja 18
– TO: –
– PE: WOD 16 ja 17
– LA: 7.9. alkaen WOD 10-11.30, Junnut 11.30 ja 12.30
Oikeudet tuntimuutoksiin pidätetään

– WOD=Päivän treeni. Alati vaihtuva, laajempaa ohjelmointia noudattava eri osa-alueita kuormittava tunnin mittainen treeni. Harjoitus skaalataan kaikille sopivaksi, älä siis säikähdä! Varaa paikkasi WODconnectin kautta!
– OPEN=harjoittele, kertaa, opi uutta, valmentaja paikalla opastamassa
– EasyWOD=päivän treeni, mutta liikkeet skaalataan tarvittaessa helpommiksi (esim. tangon sijaan voi käyttää kahvakuulaa jne)
– On Ramp=aloituskurssi, opit täällä kaiken tarvittavan lajissa alkuun pääsemiseksi. Tämän jälkeen voit osallistua muille tunneille ja jatkaa oppimista.
– Mobility=liikkuvutta ja kehonhuoltoa
– Muscle&PowerWOD=12 viikon voimaohjelma: kyykky, penkki, mave, pushpress. By Freddi Smulter

VIERAILIJAT / VISITORS / TYKY

CrossFit-saleilla treenaavat ovat tervetulleita meille treenaamaan kertakäynnin hinnalla. Ilmoita tulostasi etukäteen, kiitos!

Visitors from other CrossFit boxes are more than welcome to our Box! Please let us know beforehand!

Entiset jäsenet sekä uudet jäsenet, jotka ovat muualla käyneet aloituskurssin
Laita korttitilaus sähköpostilla info@crossfitlapua.com ja klikkaa WODconnectissa JOIN GYM. Saat laskun WODconnectin kautta. Tervetuloa!

Tyky

CrossFit Lapua voi järjestää yrityksenne henkilöstölle mieleenpainuvan kuntoiluhetken vaikkapa kerran kuussa. Ota yhteyttä!

AJANKOHTAISTA

Huhtikuun On Ramp

Seuraava On Ramp -kurssi järjestetään huhtikuussa. Linkki ilmoittautumiseen ja lisätiedot:

https://www.wodconnect.com/crossfit-lapua/seminars/5074

Kurssilla käydään läpi CrossFit-harjoittelun perusteet ja totutellaan metodin intensiivisyyteen. Lähtötasovaatimuksia ei ole. Kaikki 16-100-vuotiaat perusterveet kuntoilusta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Jos sinulla on ortopedisiä vammoja/vaivoja, ota yhteyttä ennen ilmoittautumista.

Kaikki treenit skaalataan jokaisen omalle tasolle sopiviksi. Varusteiksi kurssille tarvitset normaalit sisäliikuntavarusteet ja juomapullon, palautumisjuoma ei ole pahasta. On Ramp -kurssi sisältää 3 harjoituskertaa pe, la, su. Siitä treenit jatkuvat joko WOD tai EASY WOD -tunneilla

Kurssin valmentajina toimivat vähintään CrossFit Level 1 Trainer-koulutuksen käyneet valmentajamme.
Kurssin jälkeen olet tervetullut ohjatuille tunneillemme (WOD), jossa oppiminen jatkuu.
Ilmoittautuminen kurssille on sitova, ilmoittaudu siis vain jos todella olet halukas osallistumaan. Peruutukset vain lääkärintodistuksella.

*CrossFit® on CrossFit, Inc:n rekisteröimä tavaramerkki. Kaikki Suomen viralliset CrossFit-salit ovat läpäisseet CrossFit Inc:n asettamat vaatimukset saavuttaakseen virallisen CrossFit-sali -statuksen. Nämä vaatimukset takaavat sen, että CrossFit-salit edustavat CrossFit Inc:n todellista luonnetta ja arvoja.
>> Hinta 99 euroa.

Ilmoittautuminen WODconnectin kautta: 
HUOM HUOM! Lisätiedot Juholta 050-3286101 tai kysy lisätietoja myös sähköpostitse!

VALMENNUS

Juho Annala on lapualainen entinen ammattiurheilija, joka tarjoaa valmennuspalveluita kaikille liikunnasta ja urheilusta kiinnostuneille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Oma urheilu-urani ja koulutus liikunnan saralla antavat vahvan pohjan valmennustyöhön.

Valmistuin syksyllä 2014 Kuortaneen Urheiluopistolla Ammattivalmentajaksi ja olen aiemmin suorittanut FISAF kuntosaliohjaajan peruskurssin sekä B-tason seuravalmentajatutkinnon. Koulutuksien lisäksi oma 10 vuotta kestänyt urheilu-ura ylä- ja alamäkineen ovat tuoneet kokemuksia, joita kirjoista ei voi lukea.

Erikoisalana minulla on moottoriurheilu, jossa olen kilpaillut kansainvälisellä huipputasolla vuosina 2005-2008 muun muassa F3- ja IndyCar-luokissa. 2013 kilpailin rallin sm-sarjassa ja ajoin Suomen MM-rallin. Lisäksi omaa kilpailutaustaa on triathlonista ja maastopyöräilystä. Tällä hetkellä kulutan vapaa-aikani triathlonharjoittelun parissa, CrossFit-salilla tai luonnossa liikkuen.

Valmennus

Onko tavoitteenasi pudottaa painoa, hankkia lihasmassaa tai parantaa kestävyyskuntoasi? Omavalmentaja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi. Laadin asiakkaalleni yksilöllisen kunto-ohjelman tai dieetin tavoitteisiin pääsemiseksi. Tavoitteet ja lähtötilanne kartoitetaan maksuttoman käynnin aikana, minkä perusteella suunnitelmat tehdään.

Moottoriurheilu on yksi kalleimmista harrastuksista maailmassa, jossa vain ani harvasta tulee ammattilaisia. Jos haluat saada kaiken irti panostuksestasi, on sen tärkeimmän tekijän eli kuljettajan oltava lajin vaatimassa fyysisessä ja henkisessä kunnossa. Väitän, että helpoin ja halvin kymmenys moottoriurheilussa on panostaa kuljettajan fyysiseen ja sitä kautta henkiseen hyvinvointiin. Ota yhteyttä niin voimme keskustella aiheesta tarkemmin ja miettiä oikeanlaisen paketin juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi.

Racing-koulutus

Haluatko oppia asfalttiajamisen niksit tai saada ulkopuolisen näkemyksen urasuunnitteluun? Onko tavoitteenasi edetä pimeistä ralleista nuottikisoihin? Ei hätää näissäkin asioissa voin olla palveluksessasi!

HINNASTO

– Aloituskurssi 99 €
– Kertakäynti 10 €
– 10-kortti 85 €
– Kuukausikortti 80 €
– 3-kk kortti 205 €
– 6-kk kortti 380 €
– Vuosikortti 650 €

Hinnat voimassa 1.6.2017 alkaen

Oikeudet hinnastomuutoksiin pidätetään

Valmennuspalveluiden ja yksityistilaisuuksien hinnat tapauskohtaisia.
>> Ota yhteyttä!

YHTEYSTIEDOT

CrossFit Lapua

– Hakatie 4 – 62100 Lapua
– @mail. info@crossfitlapua.com
– puh. +358 50 328 6101 / Juho

Päävalmentaja Juho Annala

Juho on salin omistaja, jonka ensikosketus CrossFit lajiin tapahtui vuonna 2010. CrossFitin lisäksi Juho harrastaa Triathlonia.
– CrossFit Level 2 Trainer (CF-L2), Tampere 2/2017
– ELEIKO Strength Coach Level 1, Amsterdam 11/2016
– VAT (valmentajan ammattitutkinto), Kuortane 2014
– Kuntosaliohjaaja FISAF, Tampere 2007
– Fysiikkavalmentaja EVEN rally
– @mail: info@crossfitlapua.com

Valmentaja Tiina Kujala

– VAT (valmentajan ammattitutkinto), Kuortane 2018
– Painonnoston ohjaajakoulutus (PNOK1) 2017
– CrossFit Level 1 Trainer (CF-L1) 2015
– Naprapaatti AMK http://www.naprapaattiina.fi
– Koulutettu hieroja

Valmentaja Sanna Annala

– CrossFit Gymnastics Trainer, Tukholma 2017
– ELEIKO Strength Coach Level 1, Amsterdam 2016
– CrossFit Level 1 Trainer (CF-L1) 2016

Valmentaja Jenna Himanka

– CrossFit Level 1 Trainer (CF-L1) 2018
– Liikuntaneuvoja, Kuortane 2016
– Vastaa junnutoiminnasta


Lue tästä EU:n tietosuoja-asetuksen (EU) 2016/679 mukainen kirjallinen kuvaus CrossFit Lapua Juho Annala Fitness’n toteuttamasta henkilötietojen käsittelystä.